مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

 

خوراکی های مناسب فصل پاییز

خوراکی و غذاهای مختلف نقش مهمی را در تامین یا تهدید بدن در شرایط مختلف ایفا میکنند. این موضوع با در نظر گرفتن مزاج غذا یا خوراکی، مزاج فرد و مزاج فصل مورد توجه قرار میگیرد، بسیار پررنگ تر دیده میشود.
در ابتدای پاییز مصرف غذاهای سبک و زودهضم مناسب تر است. و توصیه میشود که به مرور و با سرد شدن هوا و تقویت شدن دستگاه گوارش از خوراکی های سنگین تر بیشتر استفاده کنید.

در این پست مجله طب سنتی طبایع به برخی از غذاهای مناسب و توصیه شده برای فصل پاییز پرداخته ایم.

خوراکی های مناسب فصل پاییز

  • مصرف عسل و مرباهای عسلی میوه جات به خصوص در وعده صبحانه
  • مصرف گلقند، مربای هلیله، مربای زنجبیل و کره
  • استفاده از کباب یا آبگوشت با گوشت های زودهضم مانند گوشت بره، بزغاله، خروس جوان و …
  • مصرف روغن زیتون در غذاها
  • طبخ آش های ساده و سبک مانند آش ماش، آش برنج با سبزیجات و …
  • استفاده از انواع حلواهای طبیعی
  • مصرف بیشتر غذاهای تهیه شده از پسته و بادام مانند لوز، حریره بادام، پسته پلو، شیربادام و …
  • مصرف شیر عسل برای کودکان
qwe


بهترین میوه‌های فصل پاییز

نکته مهم: در فصل پاییز تا حد امکان سعی کنید از میوه ها و خوراکی های مناسب فصل اسستفاده کنید و از تداخل میوه با غذا و مصرف نوشیدنی بعد از میوه به شدت پرهیز کنید.

عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  خواص خوراکی‌ها, غذای سالم

دیدگاه ها