مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

چای سیاه و مصرف آن از منظر طب سنتی

چای سیاه ، به عنوان پراستفاده ترین نوشیدنی بعد از آب، گیاهی است که طبیعتی خشک دارد! در مورد چای و خواص یا مضرات آن در طب سنتی صحبت های زیادی میشود. در این پست مجله وبسایت طبایع از چند منظر و مبحث اقدام به بررسی کرده ایم.

  • بحث اول: تغییرات ژنتیکی و اصلاحاتی که روی چای انجام شده است
  • بحث دوم: روش های فراوری آن و تغییراتی که حین خشک کردن و بسته بندی انجام می شود
  • بحث سوم: مزاج چای سیاه و تاثیرات آن بر بدن
  • بحث چهارم: سابقه مصرف و میزان اعتیاد بدن به آن

تغییرات ژنتیکی و اصلاحات گیاه چای

تقریباً تمامی چای های موجود در بازار تحت اصلاحات ژنتیکی قرار گرفته و این موضوع باعث شده تا چای از طبیعت اصلی خود فاصله بگیرد.

روش های فرآوری و بسته بندی

در چای های بسته بندی کارخانه ای برای خشک کردن، بسته بندی، رایحه و رنگ مورد نظر، افزودنی های شیمیایی زیادی به آن ها اضافه شده و ضرر آن ها بیشمار است.

qwe

مزاج چای سیاه

طبع چای سیاه خشک است! باید توجه کرد که چای غلیظ سودازا بوده و مصرف آن بیماری های سوداوی به همراه خواهد داشت.

چگونگی و اندازه مصرف

افرادی که به میزان زیادی به چای وابسته اند، نباید مصرف آن را به یکباره کم کنند!در این صورت ممکن است مشکلات ناشی از کمبود رطوبت برایشان رخ دهد! لذا توصیه می شود به مرور چای را با یک نوشیدنی مناسب طبع و مزاج خود جایگزین کنید.

آیا میتوان از چای به عنوان نوشیدنی عمومی نام برد؟

باید گفت به طور کلی مصرف چای سیاه عمومیت ندارد. ولی نوشیدن چای کمرنگ ضرری هم ندارد. مصرف آن با شکر بسیار مناسب است و مصرف متعادل آن در حدی است که به آن معتاد نشوید.

عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  خواص خوراکی‌ها, گیاهان دارویی

دیدگاه ها