مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

پوست هندوانه را دور نریزید! طرز تهیه مربای پوست هندوانه

پوست هندوانه در اکثر خانواده های ایرانی، به عنوان زباله دور ریخته میشود. اما پیشنهاد ما این است که پوست های هندوانه را از این به بعد دور نریزید و با آنها مربای درست کنید.

  1. قسمت سبزرنگ پوست هندوانه را بتراشید. سپس آن را به قطعات دلخواه برش بزنید.
  2. مقداری آهک در آب حل کنید و بگذارید تا آهک ته نشین شود.
  3. آب صاف روی آن را بردارید و بر قطعات پوست‌هندوانه بریزید.
  4. بگذارید پوست‌های هندوانه ۲۴ساعت در آب آهک بماند تا کاملا ترد شود. (این محتویات را چندبار در این مدت هم بزنید.)
  5. سپس آنها را چندبار با آب سرد بشویید.
  6. بعد از این مرحله، آنها را چند ساعت در آب بگذارید تا آهک آن به خوبی شسته شود. (در این مدت آب را چندبار عوض کنید.)
  7. پوست های هندوانه را به مقدار مساوی با شکر یا عسل روی حرارت کم بگذارید تا قطعات هندوانه مانند مربای بالنگ شفاف و شیشه ای شوند و شربت آن به قوام برسد.
qwe
مربای پوست هندوانه آماده است! نوش جان 🙂
عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  پخت و پز, غذای سالم

دیدگاه ها