مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

طرزتهیه زنجبیل پرورده یا مربای زنجبیل

مربای زنجبیل که به آن زنجبیل پرورده هم میگویند، از زنجبیل تازه تهیه می‌شود.

مصرف کم و مداوم زنجبیل رفع کننده سردی اعصاب است. افرادی که مشکلاتی نظیر لرزش دست، سستی و خواب رفتگی اعضا، ضعف اعصاب و … دارند می توانند از مصرف زنجبیل نتیجه خوبی بگیرند.

  1. زنجبیل تازه را پوست گرفته، بشویید و به اندازه‌ دلخواه خرد کنید.
  2. بیست دقیقه در آب خیسانده و آب آن را جدا کنید. (می توانید برای رفع تیزی آن چند مرتبه، هر بار ۳۰ دقیقه جوشانده و آبکش کنید)
  3. سپس زنجبیل ها را با آب و اندكی عسل بجوشانید تا نرم شده و آب آن تبخیر شود.
  4. روی آن مقداری عسل (ترجیحا کف گرفته) بریزید تا زنجبیل ها را بپوشاند و خوب به خورد آن برود.
  5. اکنون مربای زنجبیل شما آماده است!

مقدار مواد بر اساس نیاز شما میتواند متفاوت باشد، اما به نسبت نیم کیلوگرم زنجبیل تازه + ۷۵۰گرم عسل و دو لیوان آب را میتوانید در نظر بگیرید.

توصیه می‌شود که آب جدا شده در مرحله دوم را دور نریزید و از آن در طعم دادن به گوشتهای سفید و مصارف دیگر استفاده نمایید.

(برگرفته از کتب مخازن التعلیم و تحفه المومنین)

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز, غذای سالم

دیدگاه ها