مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

عادت تغذیه ای ؛ ۷ موردی که باید در فصل بهار کنار بگذارید!

در فصل بهار با توجه به گرم تر شدن هوا و موضوعات ناشی از آن، باید مواردی را برای حفظ سلامتی بدن تحت عنوان عادت تغذیه ای رعایت کرد! در این پست مجله اینترنتی طبایع به چند مورد مهم از این موارد پرداخته‌ایم.

۷ عادت تغذیه ای که باید در فصل بهار کنار بگذارید!

  1. از پرخوری و برهم خوری پرهیز شود.
  2. غذاهای خونساز مثل گوشت ها، شیرینی های قوی، روغن ها، تخم مرغ و … در حد متعادل مصرف شوند.
  3. خوردنى ها و آشاميدنى هاى با طبع گرم و به ویژه با طبع گرم و تر، محدود شوند.
  4. از خوردن غذاهاى شور، تلخ و تند و تیز پرهيز شود.
  5. از خوردن غذاهاى غلیظ مانند کله‌پاچه، گوشت گاو، ماکارونی و … خودداری شود.
  6. مصرف غذاهای کنسروی و مانده محدود شوند.
  7. مرسومات و عادت تغذیه ای امروزی بهار (آجیل های بوداده، شیرینی های قنادی، شکلات و کاکائو و…، انواع پلوها، چلوها با خورش های گوشتی و کباب ها و…)! همه و همه اگر با برهم خوری مصرف شوند، در جهت بدتر شدن اوضاع بهاری بدن عمل می کند و باید از آنها پرهیز کرد.
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  توصیه, غذای سالم

دیدگاه ها