مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

طرز تهیه ماالشعیر طبی

برای تهیه ماالشعیر طبی ، ۵۰گرم جوی پوست کنده سالم (نه پرک و نه نیمکوب)! را با چهار لیوان آب (یک لیتر)، با حرارت ملایم، آهسته بجوشانید تا وقتی که جوها به حالت شکفته و کاملاً پخته برسند.

این زمان به طور متوسط ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول می کشد! پس از آن، تا این ترکیب سرد نشده، آن را صاف کنید و در جای خنک قرار دهید تا سرد شود! از این چهار لیوان بیش از سه لیوان ماءالشّعیر به دست می آید که حداکثر دو روز در یخچال قابل نگهداری است.

جوی باقیمانده را می توانید در تهیه آش یا سوپ جو استفاده کنید.

ماالشعیر طبی نباید غلیظ و ژله ای شود وگرنه تأثیر آن معکوس خواهد شد! اگر جو کاملاً مرغوب و مناسب باشد رنگ ماءالشعیر به سرخ ملایم و کمرنگ مایل می شود.

از این ترکیب روزی دو لیوان میل کنید! البته کسانی که معده سرد و/یا تر داشته باشند بهتر است در هر لیوان آن یک قاشق غذاخوری عسل حل کنند و سپس بنوشند.

بنابراین اگر با خوردن این دارو، دچار نفخ، سنگینی یا ترش کردن معده می شوید، این مقدار عسل را اضافه کنید.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز, غذای سالم

دیدگاه ها