مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

طرزتهیه شیرینی مسقطی زعفران

شیرینی مسقطی زعفرانی با توجه به مناسبت اعیاد شعبانیه میتواند یکی از شیرینی های خوب و سالم برای این روزها باشد و در مهمانی ها و جشن ها جهت پذیرایی استفاده شود.

مواد لازم:

  • نشاسته ? ۳۰۰ گرم
  • عسل یا شکر سرخ ? ۳۰۰ گرم
  • کره محلی ? ۲۵۰ گرم
  • آب چشمه خنک ? ۸ لیوان
  • گلاب ? ۱ لیوان
  • آبلیمو خانگی ? ۳ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته و زعفران دم کرده ? به مقدار لازم

حتما بخوانید: عصبی ها شیرینی نخورند

طرزتهیه شیرینی مسقطی زعفران

  • نشاسته را با آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود سپس از صافی رد کنید تا یکدست شود
  • قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون آن بریزید ،عسل یا شکرسرخ را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته غلیظ شود.
  • پس از اینکه نشاسته خودش را گرفت گلاب و کره را اضافه و مخلوط کنید سپس از روی حرارت بردارید و داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و پخش کنید.
  • روی آن پودر پسته بپاشید، قالب را درون یخچال قرار دهید تا مسقطی خودش را بگیرد سپس برش بزنید و سرو کنید.
  • نـــــــــکتـــــــه ها

حرارت باید ملایم باشد تا مسقطی خشک و سفت نشود، می توانید به جای خلال پسته از خلال بادام، پودر نارگیل و…. هم استفاده کنید.

خواص شیرینی مسقطی زعفران

  1. مـــــــــــزاج گرم و خشک
  2. زود هضم
  3. جزء بهترین خوراکی های کودکان
  4. مقوی،مغذی
  5. تقویت کننده حافظه
  6. تقویت کننده قوه باه
  7. خوراکی مناسب ورزشکاران
  8. خوراکی مناسب کنکوریها و کسانی که فعالیت های ذهنی دارند.
عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  عمومی

دیدگاه ها