مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستورپخت خورشت فسنجان بدون گوشت

مواد لازم

مغز گردوی چرخ شده ، نصف لیوان
مغز بادام چرخ شده ، نصف لیوان
پیاز کوچک ، ۱ عدد
سیب زمینی ، ۱ عدد
هویج ، ۱ عدد
رب انار ، ۱ قاشق غذاخوری
شیره انگور یا عسل ، ۳ قاشق غذاخوری سرصاف
پودر سماق ، ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ، ۲ قاشق غذا خوری
نمک، دارچین و زعفران ، هرکدام نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا گردو و بادام آسیاب شده را با یک عدد پیاز که به صورت ریز خرد شده، به همراه یک لیوان آب در ظرف مناسب بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.

سپس دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک را به آن بیفزایید و اجازه بدهید تا روغن بیندازد.

qwe

توجه داشته باشید که اگر در حین پخت غلظت خورش بالا رفت، به آن کمی آب سرد بیافزایبد. هویچ را به همراه سیب زمینی به طور جداگانه با کمی آب بپزید و آن را در مخلوط کن کاملا یکنواخت کنید.

سپس شیره انگور و دارچین وزعفران را به آن ببافزایید وخوب به هم بزنید واجازه دهید خورش به مدت ۲۰دقیقه دیگر بپزد وکاملا جابیفتد .در زمان میل کردن غذا هم میتوانید رب انار را به آن بیافزایید واز مزه میخوش و دلچسب آن لذت ببرید.

به قلم دکتر محمد عسکرفراشاه

عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها