مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

طرزتهیه آش شلغم و سوپ شلغم

دستورپخت سوپ شلغم :

مواد لازم :

  • شلغم: ۵۰۰ گرم
  • جو پوست کنده: ۱پیمانه
  • جعفری و اسفناج پاک شده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • پونه کوهی: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری
  • هویج: ۲ عدد
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم
  • لیمو ترش تازه: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا جو را پاک کرده و به همراه چند لیوان آب روی حرارت میگذاریم تا بجوشد،سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه می کنیم،پس از چند جوش خوردن سبزی ها ،پونه کوهی و شلغم هایی که به صورت درشت رنده شده به همراه نمک و زردچوبه و روغن زیتون به سوپ بیفزایید.

خواص: این سوپ برای سرماخوردگی مفید بوده و بهتر است قدری فلفل سیاه به آن اضافه شود.

 


دستورپخت آش شلغم :

مناسب برای کودکان بالای ۷ ماه

مواد لازم:

  • شلغم: یک عدد متوسط
  • برنج ایرانی نیم دانه یا برنج قهوه ای: یک قاشق غذاخوری
  • بلغور گندم(دلخواه): یک قاشق چایخوری
  • نخود: ۵ تا ۱۰ عدد
  • زردچوبه:  نصف قاشق چایخوری
  • نمک دریا: نوک قاشق چایخوری
  • آب: به مقدار لازم
  • روغن حیوانی: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

نخود و برنج و بلغور را از قبل یک ساعت خیس میکنیم، سپس همه ی مواد را با هم داخل قابلمه مسی ریخته میگذاریم تا خوب بپزد و برنجها شکافته شود.میتوان شلغم را خورد کرده بریزید و هنگامی که پخت با گوشت کوب بکوبید.

خواص آش شلغم:

  1. تقویت کننده قوای عمومی بدن
  2. ضد سرماخوردگی
  3. اشتهاآور
  4. مفید برای رشد و نمو استخوانها
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها

کانال طبایع، طب سنتی برای همه

هرروز با مطالب متنوع طب سنتی در کانال تلگرام طبایع

ورود بستن