طرزتهیه آش شلغم و سوپ شلغم
دستورپخت سوپ شلغم :
مواد لازم :
- شلغم: ۵۰۰ گرم
- جو پوست کنده: ۱پیمانه
- جعفری و اسفناج پاک شده: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- پونه کوهی: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری
- هویج: ۲ عدد
- نمک و زردچوبه: به میزان لازم
- لیمو ترش تازه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا جو را پاک کرده و به همراه چند لیوان آب روی حرارت میگذاریم تا بجوشد،سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه می کنیم،پس از چند جوش خوردن سبزی ها ،پونه کوهی و شلغم هایی که به صورت درشت رنده شده به همراه نمک و زردچوبه و روغن زیتون به سوپ بیفزایید.
خواص: این سوپ برای سرماخوردگی مفید بوده و بهتر است قدری فلفل سیاه به آن اضافه شود.
دستورپخت آش شلغم :
مناسب برای کودکان بالای ۷ ماه
مواد لازم:
- شلغم: یک عدد متوسط
- برنج ایرانی نیم دانه یا برنج قهوه ای: یک قاشق غذاخوری
- بلغور گندم(دلخواه): یک قاشق چایخوری
- نخود: ۵ تا ۱۰ عدد
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک دریا: نوک قاشق چایخوری
- آب: به مقدار لازم
- روغن حیوانی: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
نخود و برنج و بلغور را از قبل یک ساعت خیس میکنیم، سپس همه ی مواد را با هم داخل قابلمه مسی ریخته میگذاریم تا خوب بپزد و برنجها شکافته شود.میتوان شلغم را خورد کرده بریزید و هنگامی که پخت با گوشت کوب بکوبید.
خواص آش شلغم:
- تقویت کننده قوای عمومی بدن
- ضد سرماخوردگی
- اشتهاآور
- مفید برای رشد و نمو استخوانها
دستورپخت سوپ شلغم :
مواد لازم :
- شلغم: ۵۰۰ گرم
- جو پوست کنده: ۱پیمانه
- جعفری و اسفناج پاک شده: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- پونه کوهی: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری
- هویج: ۲ عدد
- نمک و زردچوبه: به میزان لازم
- لیمو ترش تازه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا جو را پاک کرده و به همراه چند لیوان آب روی حرارت میگذاریم تا بجوشد،سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه می کنیم،پس از چند جوش خوردن سبزی ها ،پونه کوهی و شلغم هایی که به صورت درشت رنده شده به همراه نمک و زردچوبه و روغن زیتون به سوپ بیفزایید.
خواص: این سوپ برای سرماخوردگی مفید بوده و بهتر است قدری فلفل سیاه به آن اضافه شود.
دستورپخت آش شلغم :
مناسب برای کودکان بالای ۷ ماه
مواد لازم:
- شلغم: یک عدد متوسط
- برنج ایرانی نیم دانه یا برنج قهوه ای: یک قاشق غذاخوری
- بلغور گندم(دلخواه): یک قاشق چایخوری
- نخود: ۵ تا ۱۰ عدد
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک دریا: نوک قاشق چایخوری
- آب: به مقدار لازم
- روغن حیوانی: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
نخود و برنج و بلغور را از قبل یک ساعت خیس میکنیم، سپس همه ی مواد را با هم داخل قابلمه مسی ریخته میگذاریم تا خوب بپزد و برنجها شکافته شود.میتوان شلغم را خورد کرده بریزید و هنگامی که پخت با گوشت کوب بکوبید.
خواص آش شلغم:
- تقویت کننده قوای عمومی بدن
- ضد سرماخوردگی
- اشتهاآور
- مفید برای رشد و نمو استخوانها
دسته : پخت و پز