۶گام موثر برای جلوگیری از ترش کردن
گام اول . حذف سالاد متشکل از خیار و کاهو و ترشی از برنامه غذایی ( چون طبیعت سرد دارند و باعث از تعادل خارج شدن معده میشوند.)
گام دوم . کمک کردن به معده ضعیف از طریق بیشتر جویدن غذا (هر لقمهی غذا را ۲۵ تا ۳۰ بار باید جوید تا هضم بهتری صورت گیرد.)
گام سوم . ترک عادت نوشیدن آب (یا سایر نوشیدنیها) همراه با غذا
گام چهارم . پرهیز از پرخوری (پرخوری همواره مضر است اما برای معدههای ضعیف ضرر بیشتری دارد.)
گام پنجم . پرهیز از برهمخوری یا خوردن چند نوع غذا در یک وعده
گام ششم . پرهیز از خوردن آب خیلی خنک
دسته : نسخه سنتی