مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

پیشگیری از گرمازدگی

دکتر نعمت‌الله مسعودی :

نوشیدنی‌هایی برای پیشگیری از گرمازدگی

نوشیدن شربت سکنجبین منافع بسیاری دارد؛ یکی از خواص سکنجبین این است که اگر آن را با یخ بنوشیم، از حرارت معده می‌کاهد. استفاده از خاکشیر یخ‌زده و شربت آب‌لیمو برای جلوگیری از گرمازدگی موثر است؛ بهتر است برای جلوگیری از اسهال و تأثیر خنکی، خاکشیر باید به شکل یخ‌زده یا همراه خرده یخ مصرف شود. هندوانه یک میوه تابستانی لطیف، آبدار، خنک کننده، آرام بخش و مسکن التهابات درونی است که اصولا برای رفع عطش در اوج گرمای تابستان مصرف می‌شود ، طبیعت هندوانه سرد است و برای افراد گرم مزاج بسیار مطلوب است.

qwe
عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها