مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

سلامتی در بهار از نظر حکیم جرجانی

از طعام كمتر و لطيف‏تر(سبک‌تر) خورند و معده را از طعام لطيف نيز پر نكنند و هر بامداد، پيش از طعام اندكى رياضت(ورزش) كنند و از طعام گرم و تر، چون رشته و تتماج(نوعی آش) و گوشت بسيار و از شراب(هر نوع نوشیدنی) و از طعام‌های تلخ و شور و تيز پرهيز كنند.
۳۰ فروردین سالروز تولد پزشک نامدار ایران حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی گرامی باد.
کتاب ارزشمند ذخیره خوارزمشاهی که دربردارنده ۷۵۰هزار اصطلاح علم پزشکی کهن این سرزمین است، نوشته اوست.

qwe
عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  توصیه

دیدگاه ها