مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

تنوع غذایی در بارداری

در دوران بارداری تنوع غذایی نباید فراموش شود.
بهتر است مادر در ماههای اول به دلیل ضعف معده در طول روز بیش از سه وعده غذا با حجم کم صرف نماید. همچنین در سه ماهه سوم نیز به دلیل افزایش حجم رحم و فشار بر دستگاه گوارش و معده، باید حجم غذاها کاهش یافته و تعداد آن افزایش یابد.)
در طول بارداری بهتر است از غذاهای مولد خون شایسته، ساده و زودهضم مثل گوشت جوجه و کباب یا آب گوشت گوسفند جوان (تازه) استفاده شود.

منبع: سبک زندگی سالم با طب ایرانی اسلامی

qwe
عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  تدابیر بارداری

دیدگاه ها