مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

منابع ویتامین c کدامند؟

مرکبات مانند پرتقال، نارنگی، لیمو شیرین و… بهترین منبع ویتامین C می باشند . اما میوه های دیگری همچون: توت فرنگی، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، انبه، گل کلم، سیب زمینی، هندوانه، اسفناج، کیوی حاوی مقادیر زیادی از این ویتامین می باشند . یک عدد کلم بروکلی برابر دو تا پرتقال ویتامینC دارد.

منبع کتاب : دکتر برای خودم (میوه های ایران زمین)
نوشته دکتر مهدی فهیمی

عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها

This site is protected by wp-copyrightpro.com