مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص موسیر

موسیر چاشنی‌ ای اشتهاآور و دارای طبیعت گرم بوده و انواع مختلفی دارد که بهترین نوع آن رنگ قرمز مسی دارد. افرادی که عادت به خوردن موسیر دارند موهایشان دیرتر سفید شده و کمتر به عارضه ریزش مو مبتلا می‌ شوند. حاوی مقدار فراوانی سولفور است و به شفافیت پوست کمک خوبی می‌ کند. موسیر همچنین برای هضم راحت غذا و مقابله با میکروب ها در بدن بسیار مفید است. این چاشنی در تسکین درد مفاصل و نقرس بسیار موثر و به دلیل غنی بودن از پتاسیم، پایین آورنده خوب فشار خون است. تاثیر به سزایی در از بین بردن سلول‌ های سرطان کبد دارد. از جمله مضرات موسیر، افزایش حرارت بدن و عطش است که ممکن است منجر به سردرد شود. زیاده‌روی در خوردن موسیر خام برای افراد گرم‌مزاج مضر می باشد.

qwe
عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها