مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

طرز تهیه خورشت هویج

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای معتدل ، خون ساز ، ملیّن ، مفید برای تصفیۀ خون ، مفید برای کبد
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
هویج : چهار عدد بزرگ
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
لوبیا سفید : یک پیمانه
آلو بخارا : ۱۲ عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
روش تهیه لوبیا را از قبل خیس کرده ، سپس با آب و مقداری زردچوبه می پزیم . هویج را به صورت خلالی خرد می کنیم . پیاز را با روغن کنجد ومقداری زردچوبه تفت داده ، سپس هویج و ادویه را افزوده و کمی تفت می دهیم . گوجه ها را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به مواد قبلی اضافه کرده و مقداری حرارت می دهیم . وقتی آب گوجه قوام پیدا کرد ، آلو را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه می کنیم و مدتی می پزیم . مدتی قبل از پخت کامل ، لوبیا پخته شده و زعفران آب شده را به غذا افزوده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
qwe
عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها