مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

نمک تصفیه شده یا طبیعی؟

نمک سفید یا تصفیه شده که در اصل از نمک دریا تهیه و سپس تجزیه می‌ شود، به سرعت به کالایی تقلبی تبدیل شده است. تولیدکنندگان نمک با استفاده از روش‌ های تصفیه، نمک را از مواد معدنی تهی و سپس افزودنی‌ هایی (مثل آلومینیوم) به آن اضافه می‌ کنند تا محصول را خشک کنند و سپس در درجه حرارت حدود ۱۲۰۰ درجه، حرارت می‌ دهند. به دلیل تخریب نمک، ید با یدید پتاسیم در مقادیر بالقوه سمی جایگزین می‌ شود. سپس نمک با دکستروز ثابت شده و به رنگ ارغوانی درمی‌ آید . در نهایت با استفاده از مواد سفید کننده به رنگ سفید تبدیل می‌ شود! حالا شما نمک طبیعی را به نمک تصفیه شده ترجیح نمی‌ دهید؟

qwe
عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها