مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت خوراک لوبیا

این غذا معتدل و ملیّن است و برای تقویت عمومی بدن و کم‌ خونی مفید است. مواد لازم برای طبخ این غذا برای چهار نفر عبارتست از گوجه فرنگی دو عدد بزرگ، بلغور گندم نیم پیمانه، عدس یک پیمانه، ماش یک پیمانه، پیاز خرد شده یک عدد متوسط، لوبیا سفید یک پیمانه و روغن کنجد، نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری و رب انار به میزان لازم. حبوبات را از قبل خیس می‌کنیم . لوبیا سفید را جداگانه با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می‌پزیم . عدس ، ماش و بلغور گندم را با آب و مقداری زردچوبه و نمک می‌پزیم . پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه تفت می‌دهیم . پس از آن گوجه‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد کرده و به همراه فلفل و زنجبیل به پیاز اضافه می‌کنیم و مدتی می‌پزیم تا گوجه قوام پیدا کند، سپس آن را همراه لوبیا سفید و رب انار به بقیه مواد افزوده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود…

qwe
عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها