مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت بورانی اسفناج

بورانی اسفناج غذایی با طبع معتدل به سمت سردی است. این غذا سبب تقویت عمومی بدن می‌شود و برای فصل تابستان بسیار مفید است. مواد لازم برای طبخ این غذا برای چهار نفر عبارتست از اسفناج دو کیلوگرم، پیاز خرد شده یک عدد متوسط، نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل و روغن کنجد به میزان لازم. اسفناج را درشت خرد کرده و بدون آب با حرارت ملایم می پزیم.(توجه داشته باشید که اسفناج هنگام پخت آب می اندازد و باید با آب جوش پخته شود). پیاز را با روغن کنجد و کمی زرد چوبه تفت می دهیم. بعد از چند دقیقه نمک، فلفل و زنجبیل را نیز افزوده و کمی تفت می دهیم. اسفناج پخته شده را در صورت تمایل کمی کوبیده و به پیاز اضافه کرده و هم می زنیم تا یکنواخت حرارت ببیند. پس از چند دقیقه غذا آماده است.

qwe
عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها