مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت آش بلغور

مزاج گرم و تر تعداد نفر ۴
مفید برای گرم و تر، خون ساز، ملیّن، مقوی بدن
مواد لازم
بلغور جو : یک پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
بلغور گندم : یک دوم پیمانه
تره، جعفری، گشنیز خردشده : شش پیمانه
گردو : دو پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم
عدس یا باقالا : یک دوم پیمانه
جوانه ماش : یک پیمانه
روش تهیه حبوبات، بلغور گندم و جو را از قبل خیس می کنیم. عدس و ماش را به همراه سبزی و با افزودن مقداری نمک و فلفل و زنجبیل، می پزیم. بلغور جو و گندم را نیز با آب و کمی زردچوبه می پزیم. سپس آن را به مواد قبلی اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. پس از آن گردوی چرخ شده و پودر زیره را به آن اضافه می کنیم. در آخر پیاز را به مواد اضافه می کنیم و سپس اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
qwe
عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها