سوپ لپه
مزاج | معتدل | تعداد نفر | ۴ |
مفید برای | معتدل، ملیّن، مقوی عمومی، مفید برای کبد، ضد چربی و ضد کلسترول خون | ||
مواد لازم |
لپه : یک دوم پیمانه
بلغور جو : یک پیمانه هویج : یک عدد متوسط گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ ساقه کرفس خرد شده : دو پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم روغن کنجد : به میزان لازم |
||
روش تهیه | لپه و بلغور جو را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. بلغورجو را همراه آب و کمی زردچوبه و نمک می پزیم، مدتی که از پخت آن گذشت رنده شده و کرفس نگینی شده را به همراه لپه به آن اضافه کرده و حرارت می دهیم. گوجه را با کمی آب، فلفل و زنجبیل در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و مدتی آن را جدا می پزیم سپس به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
دسته : پخت و پز