مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص گوشت خروس

گوشت خروس گرم و خشک و گوشت مرغ گرم و تر است.

خواص گوشت خروس

آب گوشت خروس که خوب پخته باشد خواص زیادی دارد و برای لینت مزاج، دفع مواد سوداویه از بدن، تب‌های صفراوی، برطرف کردن ضعف جسمانی، تقویت قوای جنسی، تسکین درد مفاصل، چاق کننده، جلوگیری از نفخ و ازدیاد منی مناسب است. بهترین نوع آن از نظر هضم و غذائیت جوجه خروسی است که در چراگاه پرورش یافته باشد و تازه شروع به خواندن کرده باشد.

مصلحات

سرکه و روغن زیتون از مصلحات آن به شمار می‌رود.

qwe

گوشت خروس گرم و خشک و گوشت مرغ گرم و تر است.

خواص گوشت خروس

آب گوشت خروس که خوب پخته باشد خواص زیادی دارد و برای لینت مزاج، دفع مواد سوداویه از بدن، تب‌های صفراوی، برطرف کردن ضعف جسمانی، تقویت قوای جنسی، تسکین درد مفاصل، چاق کننده، جلوگیری از نفخ و ازدیاد منی مناسب است. بهترین نوع آن از نظر هضم و غذائیت جوجه خروسی است که در چراگاه پرورش یافته باشد و تازه شروع به خواندن کرده باشد.

مصلحات

سرکه و روغن زیتون از مصلحات آن به شمار می‌رود.

عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها

  • ارسال شده در آبان ۴, ۱۳۹۷ ۱۲:۲۷

    سایه

    ایول