مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

شکلات صبحانه

مزاج گرم و خشک تعداد نفر ۴
مفید برای یک صبحانه کامل
مواد لازم
گلاب : یک قاشق مرباخوری
عسل : شش قاشق غذاخوری
پودر پسته : یک قاشق مرباخوری
پودر نارگیل : یک قاشق مرباخوری
هل ساییده : یک دوم قاشق چای خوری
وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
روش تهیه ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس پودر نارگیل، هل، گلاب و وانیل را به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. در انتها، پودر پسته را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار خوش عطراست و از طعم خاصی برخوردار است و می توان آن را به همراه یک لیوان شیر فندق به عنوان صبحانه میل کرد.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
qwe
عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها