مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خوراک نخود

مزاج گرم تعداد نفر ۴
مفید برای مقوی عمومی، مفید برای استخوان ها و کمر
مواد لازم
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
بلغور گندم : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
نخود : دو و یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم
لیموترش تازه یا آبغوره : در صورت تمایل
روش تهیه نخود و بلغور را از قبل خیس می کنیم. نخود را همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت نخود گذشت بلغور گندم را همراه نمک، فلفل و زنجبیل به آن اضافه کرده و مدتی می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. پس از آن ادویه و پودرزیره را اضافه کرده و تفت می دهیم. گوجه فرنگی را با کمی آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه پیاز به کل مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل و نیاز می توانیم از چاشنی آبغوره یا آب لیموترش تازه استفاده می کنیم.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
qwe
عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها