خورش کرفس با نعناع و جعفری
مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | ۴ |
مفید برای | گرم و تر ، خون ساز ، تقویت امور جنسی ، مقوی بدن ، مفید برای سودآوی مزاج ها ، مفید برای فصل زمستان | ||
مواد لازم |
ساقه کرفس خرد شده : شش پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ لوبیا چیتی : سه چهارم پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم نعناع و جعفری خردشده : سه پیمانه |
||
روش تهیه | لوبیا را از قبل خیس کرده و با مقداری آب چند دقیقه می جوشانیم .نعناع و جعفری را با مقداری روغن تفت داده ، سپس ساقه کرفس را اضافه کرده وکمی تفت می دهیم . پیاز را با روغن کنجد وکمی زردچوبه تفت می دهیم ، مدتی بعد ادویه را اضافه می کنیم . تمام مواد آماده شده را همراه لوبیا ونمک ، فلفل و زنجبیل با هم مخلوط کرده ومقداری آب گرم به آن اضافه کرده واجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . در صورت تمایل می توانیم موقع صرف غذا از آب لیموترش تازه یا پودر لیمو استفاده کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
دسته : پخت و پز