مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

لوبیا چیتی با قارچ

مزاج گرم و تر تعداد نفر ۴
مفید برای گرم و تر مفید برای سوداوی مزاج ها، مفید برای فصل زمستان
مواد لازم
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم
لوبیا چیتی : سه پیمانه
قارچ : شش عدد بزرگ
روش تهیه لوبیا را از قبل خیس می کنیم.قارچ را در اندازه های ۲تا۳سانتی خرد می کنیم.گوجه فرنگی را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود.پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده ،سپس ادویه و پودر زیره را به آن اضافه می کنیم.آب گوجه فرنگی را به همراه فلفل و زنجبیل به پیاز اضافه کرده و کمی حرارت می دهی تا قوام پیدا کند.لوبیا را به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود.قارچ را با کمی روغن کنجد تفت می دهیم و مدت کمی قبل از پخت کامل غذا،همراه با نمک به آن اضافه می کنیم.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها