مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

آش مخصوص سرماخوردگی

مزاج گرم و تر تعداد نفر ۴
مفید برای بیماری های تب دار عفونی، نرم کننده و دفع‌کننده مخاط سیستم تنفسی
روش تهیه مقدار مساوی از هویج، پیاز، کدوی حلوایی بدون پوست، شلغم، به و سیب درختی و مقدار کمی برنج و سبزی آش آماده کرده و به همراه آب در حرارت ملایم شروع به طبخ نمایید. پس از مدتی مقداری گیاه خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه به آش فوق افزوده و صبر کنید تا جا بیفتد و قبل از مصرف، مقدار کمی نمک و آبلیمو به آن اضافه نمایید. این غذا بسیار پر انرژی و زود هضم بوده و برای بیماری های تب دار عفونی بسیار مفید است و نرم کننده و دفع کننده مخاط سیستم تنفسی است. جالب است بدانید در بسیاری از مواقع، با یکی دو وعده مصرف این آش در هنگام سرماخوردگی، کل علایم آن فروکش می‌کند. تذکر :
– بجای پیاز می‌توانید از پیازچه به همراه چند حبه سیر نیز استفاده نمایید.
– در مواقعی که تب وجود ندارد می‌توان یک عدد ماهیچه گوسفند نیز به آش اضافه کرد.
– گیاه های خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه را از عطاری ها می‌توانید تهیه نمایید.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
عضویت در کانال طب سنتی طبایع

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها