مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

آشنایی با خواص به

دکتر لیلا شیربیگی :

«استفاده از «به»، معده وکبد ضعیف‌شده را تقویت می‌کند و باعث رفع بدبویی دهان و برانگیختن اشتها می‌شود. همچنین مخلوطی از آب «به» همراه با «آب سیب»، به نسبت «یک به دو» می‌تواند در کاهش خونریزی‌های عادت ماهیانه که باعث ضعف فرد می‌شود موثر باشد. برای بهره بردن از این خاصیت، باید یک هفته قبل از شروع عادت ماهیانه تا پایان آن، هر روز یک لیوان از مخلوط آب «به» و آب سیب به نسبت اشاره شده (یک به دو) استفاده کرد.»

زیاده‌روی در مصرف «به» ممکن است باعث خشونت صدا، سرفه و دل‌درد ‌شود که در این صورت مصلح آن مربا کردن آن است، یادآور شد: «مربای به بسیار مفید است. «به»، به تنهایی نفاخ است و اگر تبدیل به مربا شود یا با کمی عسل میل شود از نفخ آن کاسته خواهد شد. ضمن اینکه تاکید می‌شود در فصل پاییز مصرف «تاس کباب به» و «خورش به آلو» فراموش نشود. علاوه بر این، خانواده‌ها باید اصلاح عادت غذایی صحیح داشته باشند و به تدریج میوه‌ »به» را در برنامه غذایی خود بگنجانند و تا می‌توانند از مصرف سیب‌زمینی بکاهند. البته اگر افراد طعم شیرینی را زیاد دوست ندارند می‌توانند از رب «به» استفاده کنند.»

وی همچنین به افرادی که دچار ریفلاکس هستند پیشنهاد کرد که برای جلوگیری از بازگرداندن محتویات معده به مری (ریفلاکس) روزانه یک قاشق مرباخوری بعد از صبحانه و ناهار میل کنند.

«مصرف «به» در دوران بارداری باعث محافظت جنین و جلوگیری از سقط می‌شود. علاوه بر این، مادران بارداری که ویار دارند بد نیست بدانند «به» در رفع ویار بارداری نیز موثر است.»

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها