مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستورپخت کباب زردک اصفهانی

کباب زردک اصفهانی

این کباب زردک در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی میباشد که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه میشود. برای مزه ملس این غذا از سرکه و شیره خرما یا انگور استفاده میشود.

🍂مـــــواد لــــازم

🍃گوشت چرخ شده گوسفندی 👈 ۲۵۰ گرم
🍃زردک متوسط 👈 ۴ عدد
🍃 آرد نخودچی 👈 به مقدار لازم
🍃 پیاز کوچک رنده ریز شده 👈 ۱عدد
🍃 شیره خرما یا انگور 👈 به مقدار لازم
🍃 سرکه انگور طبیعی 👈 به مقدار لازم
🍃 آب 👈 یک چهارم لیوان
🍃 نمک دریا، زردچوبه، زعفران 👈 به مقدار لازم
🍃 روغن ارده کنجد یا دنبه 👈 به مقدار لازم

🍁 طـــرز تهـــیـــه

ابتدا گوشت چرخ شده را همراه کمی نمک،زردچوبه،پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید. آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود. از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده و درون روغن ارده کنجد یا دنبه سرخ کنید. برای درست کردن شهد کباب ، شیره خرما یا انگور را با سرکه و آب مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید. بعد از آن کباب های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کباب ها بریزید،سپس روی حرارت کم به مدت ۳۰ الی۴۰ دقیقه قرار داده تا شهد به خود کباب ها برود. سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

🌾خـــــواص

🌸تقویت بنیه جسمی
🌸کمک به مشکلات ناباروری
🌸تقویت چشم
🌸سرشار از آهن و هموگلوبین

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها

  • ارسال شده در آذر ۱۵, ۱۳۹۷ ۱۴:۵۱

    امیرنظامی

    بسیارعالی‌ومفید......باتشکر..نظامی