مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

حلوای بادام ، معجون مقوی و مغذی

طرز تهیه حلوای بادام

حلوای بادام به روش زیر قابل تهیه است:

بادام و خرما را به میزان مساوی هم، شب تا صبح بخیسانید.

پوست بادام را کنده و پودر کنید، هسته خرما را جدا نمایید.

آنها را در همان آب اضافه نمایید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس آرد را در کمی روغن تفت دهید و بادام و خرمای پخته را اضافه نمایید تا مثل حلوا بسته شود.

(دکتر محمد عسکرفراشاه)

 

مطالب مرتبط:

حلوای سویق

خواص حلوای خرما

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها