مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستورپخت خورش کدو با آلو

خورش کدو با آلو : معتدل، خون‌ساز، ملیّن، مفید برای تصفیه‌ی‌خون و کبد

مواد لازم (برای ۴ نفر)

زعفران آب شده؛ به میزان لازم
روغن کنجد؛ به میزان لازم
پیاز خرد شده؛ یک عدد متوسط
کدو خورشتی؛ چهار عدد بزرگ
آلو بخارا؛ ۱۲ عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی؛ به میزان لازم

خورش کدوحلوایی نیز یکی از این غذاهای فصلی و خوشمزه است که در آن، کدوحلوایی ماده اصلی بوده و به همراه آلو، مزه‌دار می‌شود. در بعضی از شهرها این خورش قدیمی را به‌عنوان شام یلدایی در آخرین شب پاییز می‌پزند و از خوردن آن در جمع خانوادگی، بسیار لذت می‌برند.

روش تهیه

پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس کدوها را حلقه حلقه خرد کرده و به همراه ادویه، نمک، فلفل و زنجبیل به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. آلو بخارا را از قبل شسته و همراه مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در انتها کمی زعفران آب شده به خورش اضافه می کنیم.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها