مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

منع مصرف همگانی قارچ

دکتر محمد عسکر فراشاه  :

درمنابع طب ایرانی ، قارچ با نامهای کماة یا سماروغ آمده  وبه عنوان خوردنی بدهضم و غلیظ کننده (مغلظ)خون برشمرده شده است. مصرف قارچ به علت هضم دشوار آن برای افراد سالخورده ، زنان باردار و شیرده و مبتلایان  به ناراحتی های گوارشی اصلا مناسب نیست. همچنین زیاده روی در مصرف قارچ باعث غلظت خون شده و برای  افرادی که ازبیماریهای امتلایی نظیر فشار خون رنج میبرند نیز می تواند آسیب رسان باشد. باید توجه داشت افراد مبتلا به اختلالات کلیه باید از مصرف زیاد قارچ خوددارى کنند چون مصرف قارچ باعث تشدید بیماری آنها می گردد. همچنین افراد با مشکل کبد چرب یا کولیت روده و یا مبتلایان به درد مفاصل و نقرس نیز باید از مصرف قارچ پرهیز نمایند.

آخرین نکته اینکه از دیدگاه طب ایرانی بدترین نحوه مصرف قارچ ،مصرف همزمان آن با گوشت است که متاسفانه شیوع زیادی نیز در جامعه دارد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها