مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

۶گام موثر برای جلوگیری از ترش کردن

گام اول . حذف سالاد متشکل از خیار و کاهو و ترشی از برنامه غذایی ( چون طبیعت سرد دارند و باعث از تعادل خارج شدن معده می‌شوند.)

گام دوم . کمک کردن به معده ضعیف از طریق بیشتر جویدن غذا (هر لقمه‌ی غذا را ۲۵ تا ۳۰ بار باید جوید تا هضم بهتری صورت گیرد.)

گام سوم . ترک عادت نوشیدن آب (یا سایر نوشیدنی‌ها) همراه با غذا

گام چهارم . پرهیز از پرخوری (پرخوری همواره مضر است اما برای معده‌های ضعیف ضرر بیشتری دارد.)

گام پنجم . پرهیز از برهم‌خوری یا خوردن چند نوع غذا در یک وعده

گام ششم . پرهیز از خوردن آب خیلی خنک

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  نسخه سنتی

دیدگاه ها