مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

کدام نان بهتر است

دکتر ابراهیم خادم گفت :

طبيعت گندم، گرم واز لحاظ رطوبت و خشكي معتدل به شمار مي‌آيد. بين انواع آردهاي گندم، آردي كه به ميزان كافي سبوس داشته باشد، ارجعيت دارد.

وي تاكيد كرد: از بين نان‌هاي گندم موجود در جامعه امروزي نان سنگك به جهت دارا بودن سبوس گندم و نيز استفاده كمتر مواد افزودني همچون جوش شيرين در آن بيش از ساير انواع نان توصيه مي‌شود.

وي عنوان كرد: جو را نيز از ديگر غلات پرمصرف مي‌دانيم كه البته غذائيت آن كمتر از گندم است.طبيعت آن سرد و خشك است و به خاطر طبيعت سردش نفاخ نيز مي‌باشد.

وي اضافه كرد: از نگاه طب سنتي مداومت برخوردن نان جو برخلاف نان گندم سبب لاغري مي‌گردد.

 

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها