مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

سركه؛ خوردن يا نخوردن!

سرکه بهترین سرکه, سرکه انگوری خانگی است که مرکب القوی و سردوخشک است.
سرکه محرک اشتها است و اگر مواد غذایی غلیظ مانند گوشت گاو یا کله پاچه را با آن بپزند یا همراه آن مصرف کنند موجب هضم بهتر آن می‌شود.
سرکه برای افراد کم‌خون مفید نیست و موجب لاغر شدن بدن میشود.
مصرف بیش از حد سرکه باعث تضعیف نیروی جنسی می‌شود.
(دكتر ناصر رضایی پور)

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها