مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

کاهش قند خون

دکتر مریم مقیمی :

تدابیر طب ایرانی برای کاهش قند دیابتی‌ها

افراد مبتلا به دیابت می توانند جای مصرف شیرینی‌های مصنوعی از عسل و رب سیب استفاده کنند. بهترین میوه‌ها برای این بیماران سیب رسیده شیرین، گلابی، انار، آلو، زرد‌آلو و شاتوت است و آبمیوه‌های این میوه‌ها است. مصرف ماهی و غذاهای دریایی به دلیل وجود امگا ۳ و چربی‌های غیراشباع در بهبود دیابت و عوارض آن مفید است. گشنیز تسکین‌دهنده صفرا و برطرف کننده التهاب و تشنگی در بیماران دیابتی است و همچنین بر افزایش ترشح انسولین از پانکراس، جلوگیری از بروز عوارض قلبی و عروقی در بیماران دیابتی موثر است.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها