مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

نکاتی درمورد مصرف انگور

دکتر سید مهدی میرغضنفری :

بهترین نوع انگور، انگورهای حبه درشت و پوست نازک سفید یا زرد رنگ که کاملاً رسیده و شیرین‌اند و هسته کوچک و قابلیت جویدن دارند هستند. افرادی که معده ضعیف و نفاخ دارند، بهتر است پوست ضخیم انگور را جدا کرده و هسته آن را پس از جویدن از دهان خارج کنند. مصرف انگور به همراه نان و پنیر، نفخ آن را بیشتر می‌کند و بهتر است کمی پودر زیره بعد از آن مصرف شود. مصرف انگور برای کسانی که مبتلا به ترشحات زیاد بینی یا پشت حلق باشند یا نفخ و ریفلاکس داشته باشند، زیان‌آور است و موجب تشدید آن علائم می‌شود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها