مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

درمان ضعف معده و ضعف هضم

دکتر غلامرضا کردافشاری :

کسانی که دچار این بیماری هستند، علاوه بر پرهیزات عمومی،‌ بهتر است از مصرف شنبلیله و کنجد نیز پرهیز کنند. مربای به، مربای سیب، مربای زنجبیل،‌ مربای آمله، مربای هلیله،‌ عسل، ماش، بادام،‌ پسته، مویز و کرفس و نعناع و گشنیز در رژیم غذایی بیماران باید قرار گیرد. از گوشتهای مفید برای این بیماران می‌توان از گوشت پرندگانی چون جوجه مرغ،‌ دراج، تیهو، کبک و گنجشک که سریع‌الهضم است و معده را برای هضم دچار اشکال نمی‌کنند, نام برد. مصرف بیش از حد عرق نعنا در درمان بیماری‌های گوارشی مؤثر نیست و تشدید کننده‌ بیماری هم هست، مصرف ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری در ۱ استکان آبجوش همراه با عسل می تواند مفید باشد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها