مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

مضرات مصرف فست فود

دکتر حمید شمسی باغبانان :

در اغلب فست فودها مواد افزودنی و گاها مصنوعی وجود دارد، اضافه نمودن مواد افزودنی و طعم دهنده در آینده می تواند زمینه بروز بیماری ها باشد. هضم این دسته از غذاها سخت است و از نظر طب سنتی موادی همچون پنیرپیتزا بر کبد تاثیرات منفی وارد می کند چراکه هضم آن کامل صورت نمی گیرد. بالارفتن آنزیم های کبدی در دراز مدت خود را نشان می دهد چراکه در دو الی سه دهه اخیر تعداد کبد چرب ها که در جامعه وجود دارد رو به افزایش است. شمسی مردم می توانند به جای رستوران های فست فود به آشکده ها جهت صرف غذا بروند غذاهای خانگی و سنتی هم هضم راحت تری دارند و هم فاقد هرگونه مواد افزودنی می باشند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها