مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

کله پاچه را با احتیاط بخورید

دکتر محمد عسکرفراشاه :

یکی از اجزای بسیار پرچرب کله پاچه، مغز است که از دیدگاه طب ایرانی، طبیعت آن سرد و تر است، هضم آن دشوار، برای معده، زیان آور است و اشتها را از بین می برد اما نرمی بخش بوده و برای هضم بهتر باید آن را با ادویه گرم مصرف کرد. محاسبه شده که در۱۲۰گرم از مغز گوسفند ۲۰۰۰ میلی گرم کلسترول وجود دارد یعنی با مصرف یک مغز گوسفند، کلسترول مورد نیاز حدود یک هفته بدن تامین میشود و افراد با کلسترول بالا و مبتلایان به فشارخون و بیماری های قلبی باید از مصرف آن پرهیز کنند. همچنین چشم گوسفند نیز چربی بالایی داشته و رطوبت بیشتری نسبت به دیگر اجزا دارد

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها