مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص سرکه سیب

دکتر الهام اختری :

آن‌چه که سرکه‌ی سیب را بیشتر معروف کرده است نقش آن در پیش‌گیری از بروز سرطان است. اگر چه سرکه سیب سرطان را درمان نمی‌کند، ولی به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان، رادیکال‌های آزاد را در بدن از بین می‌برد. رادیکال‌های آزاد ترکیبات خطرناکی هستند که در اثر اکسیداسیون به وجود می‌آیند و باعث تخریب سلول‌های بدن، پیری زودرس سلول‌ها و ایجاد سرطان می‌شوند. بتاکاروتن آنتی‌اکسیدان مهمی است که در سرکه سیب وجود دارد و رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کند. سرکه‌ی سیب علاوه بر بتاکاروتن، ماده دیگری نیز دارد که از سرطان جلوگیری می‌کند. نام این ماده پکتین است.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها