مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

حال خوش معده، روده و قلب با شربت تخم بالنگو

۱ قاشق چای‌خوری تخم بالنگو + ۱ لیوان آب خنک + گلاب‌ + شکر یا عسل

اول تخم بالنگو و آب را خوب هم زده و نیم‌ساعت صبر کنید تا تخم‌ها خوب لعاب بدهند؛ سپس کمی شکر یا عسل اضافه کرده و خوب هم بزنید.‌ افزودن قدری گلاب هم طعم شربت را دوچندان دلپذیرتر می‌کند…‌
جایی آرام بگیرید، شربت را آهسته و با هشیاری و توجه بنوشید.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها