مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص سیب

دکتر لیلا شیربیگی :

آشنایی خواص سیب و فراورده های آن :

سیب برای افزایش اشتها ، تقویت بافت معده ( منع ریفلاکس ) ، تقویت قلب ( منع تپش قلب ) و تقویت اعصاب ( فالوده سیب و عرق بادرنجبویه ) مفید است.. بهتر است از مربا و رب سیب استفاده کرد، البته رب سیب از میوه سیب قوی‌تر است. برای جلوگیری از نفخ سیب با عسل یا دارچین مصرف شود و اگر این گونه سیب مصرف شود برای ریفلاکس مفید است.. برای تقویت اعصاب بهتر است فالوده سیب همراه با گلاب مصرف شود. برای تقویت اعصاب بهتر است فالوده سیب مصرف شود. ۲ ساعت قبل از خواب ۲ قاشق غذاخوری گلاب و کمی عسل همراه با دو عدد سیب رنده شده مصرف شود که به خواب خوب کمک می‌کند، همچنین آب سیب مقوی عمومی بدن است.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها