مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

نان کامل چه نانی است !

دکتر حمید رضا ضیائی :

نان کامل که منظور همان نان سبوس دار است دارای مواد مغذی همچون بیوتین و زینک و تمام انواع ویتامین گروه B و E است. اگر می خواهیم نسل سالمی داشته باشیم تنها با تولید نان کامل و سبوس دار و مصرف آن توسط زنان باردار و شیرده می توانیم به آن دست یابیم. بیوتین موجود در نان سبوس دار میتواند عامل پیشگیری از ریزش مو، تنظیم کننده قند خون و کلسترول و غیره باشد،  این در حالی است که تولید نان با آرد سفید تنها یک نان بی کیفیت و عاری از هر گونه مواد مغذی را به خانوارها تحویل داده است. سبوس گندم که امروز از نان جدا می شود در بین ۴۰۰ هزار نوع گیاه در سطح دنیا دارای بیشترین نوع بیوتین است، این در حالی است که امروز نان های سفید عاری از هر گونه بیوتین است.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها