مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

هندوانه، میوه قرمز تابستانه

– هندوانه دارای طبیعت سرد و تر، و مولد خون رقیق و بلغم شیرین است.
– هندوانه و خربزه را باید بین دو وعده غذایی خورد که معده نه خیلی پر و نه خیلی خالی باشد.
– زیاد‌ه‌ روی در خوردن هندوانه، باعث افزایش سردی در بدن(معده)، ضعف گوارش، ضعف نیروی جنسی، درد مفاصل و… می‌شود.
– مصلح هندوانه، گل‌قند، عسل، و سکنجبین است.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها