مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

تغذیه در تابستان

دکتر مهدی یوسفی :

پرهیز های تغذیه ای در تابستان

مصرف چای پررنگ، قهوه و کاکائو بر میزان تشنگی افراد تأثیرگذار است، استفاده از این نوشیدنی‌ها سبب افزایش احساس تشنگی می‌شود و بهتر است به کمترین حد برسد. مصرف سکنجبین به‌شکل ساده، شربت و همچنین استفاده همراه با کاهو ازجمله نوشیدنی‌های مناسب و مخالف عطش و تشنگی است که در فصل تابستان توصیه می‌شود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها