مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

نکاتی در مورد مصرف غلات

دکتر ابراهیم خادم :

طبيعت گندم، گرم واز لحاظ رطوبت و خشكي معتدل به شمار مي‌آيد. بين انواع آردهاي گندم، آردي كه به ميزان كافي سبوس داشته باشد، ارجعيت دارد. از بين نان‌هاي گندم موجود در جامعه امروزي نان سنگك به جهت دارا بودن سبوس گندم و نيز استفاده كمتر مواد افزودني همچون جوش شيرين در آن بيش از ساير انواع نان توصيه مي‌شود. جو را نيز از ديگر غلات پرمصرف مي‌دانيم كه البته غذائيت آن كمتر از گندم است.طبيعت آن سرد و خشك است و به خاطر طبيعت سردش نفاخ نيز مي‌باشد. از نگاه طب سنتي مداومت برخوردن نان جو برخلاف نان گندم سبب لاغري مي‌گردد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها