مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

تدابیر تغذیه ای در تابستان

دکتر محمد نظری :

نواع آش ها شامل آش آلو، آبغوره، سماق، تمر هندی، آش رشته، دوغ، ماست و خیار یا آبدوغ با خیار توصیه می شود و از مصرف زیاد گوشت و مغزها پرهیز شود. مصرف سبزی و میوه مناسب فصل تابستان از قبیل آلو، توت، توت فرنگی، هندوانه، خیار، آلبالو، زردآلو و … علاوه بر اینکه آب تحلیل رفته بدن را تأمین می کنند، برای برطرف کردن و پیشگیری از ابتلا به یبوست نیز مفید هستند

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها