مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

بهترین گوشت در تابستان

دکتر ناصر رضایی پور :

بهترین گوشت ها جهت مصرف در تابستان

وی بهترین گوشت‌ها برای مصرف در تابستان را ماهی قزل‌آلای تازه و کیلکا برشمرد و عنوان کرد: بهتر است این ماهی‌ها پرورشی نباشد و با اندکی روغن کنجد آب‌پز شده باشند. همچنین جوجه مرغ، جوجه خروس، تیهو و گوشت بزغاله که با چاشنی‌های ترش تهیه شده باشند برای این فصل مناسب است.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر, عمومی

دیدگاه ها