مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص تخم کتان

دکتر الهام اختری :

تخم کتان دانه‌ای است با طبیعتی نزدیک به گرمی و خشکی، دانه‌ای ملین محسوب می‌شود که در حفظ سلامت قلب و دستگاه گوارش موثر است. دارا بودن آنتی‌اکسیدان، ویتامین‌های گروه بی، منگنز، منیزیم، پتاسیم و اسیدهای چرب اومگا سه و فیبر فراوان این دانه گیاهی را به معروفیت رسانده است تا جایی که پیشگیری از سرطان، کاهش کلسترول و تنظیم قند خون، محافظت پوست بدن در برابر اشعه خورشید و کاهش بروز جوش‌های صورت را به فواید مصرف این دانه‌ها نسبت می‌دهند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها